Lukk
0
Du har ingen varer i din handlekurv.
Søk
Filtre

Velg riktig ringstørrelse

Ringstørrelse kan være vanskelig å måle. For å få målt helt nøyaktig hvilken ringstørrelse som er riktig anbefaler vi deg å besøke din nærmeste butikk for å få gratis måling av ringstørrelse.

Dersom du ikke har en butikk i nærheten kan du benytte deg av ringstørrelse-guiden her. Kjøper du feil ringstørrelse kan du bytte ringen til riktig ringstørrelse innen 30 dager i alle våre butikker. De aller fleste av våre ringer kan også målforandres dersom riktig størrelse ikke er tilgjengelig. Bytting av ringstørrelse gjelder ikke gifteringer fra Moments by Pan Jewelry.

Bilde av hvordan man måler ringstørrelse i butikk

HVORDAN SKAL RINGEN SITTE PÅ FINGEREN?

Størrelsen på fingrene endrer seg i løpet av dagen. Tidlig på dagen eller når det er kaldt kan fingrene være en halv størrelse mindre enn normalt. Senere på dagen eller når det er varmt kan fingrene være en halv størrelse større enn normalt. Dette er viktig å ta hensyn til når du får størrelsen din målt.

En ring skal være trang nok til at den ikke faller av eller sitter for løst og den må være stor nok til at den kommer over fingerleddet. Hvis fingerleddet er større enn området på fingeren hvor ringen skal sitte kan vi anbefale deg å måle begge områder og gå for størrelsen som er mellom de to. Man har ofte ulik størrelse på fingrene på venstre og høyre hånd. Det er viktig å huske på at man måler riktig finger og riktig hånd når man skal finne ringstørrelsen.

Dersom du skal kjøpe en ring som er bredere enn 5 mm vil anbefale deg å gå opp en størrelse. For desto bredere en ring er, jo trangere vil den være på fingeren.

Hvordan finne ringstørrelse bilde

RINGSTØRRELSER TIL DAME:

De fleste av våre ringer til dame kommer i standardstørrelsene 50, 52, 54, 56, 58 og 60 som er de mest vanlige ringstørrelsene. I noen tilfeller har vi også størrelse 48 og 60. Dersom du er på utkikk etter en annen størrelse så kan de fleste av våre ringer målforandres. Ta kontakt med din nærmeste butikk dersom du har spørsmål om målforandring av spesifikke ringer.

Gifteringene fra Moments by Pan Jewelry kan bestilles fra størrelse 45 til 75.

RINGSTØRRELSER TIL HERRE:

De fleste av våre ringer til herre kommer i standardstørrelsene 60, 62, 64, 66, 68 og 70 som er de mest vanlige ringstørrelsene. Dersom du er på utkikk etter en annen ringstørrelse til herre så kan de fleste av våre ringer målforandres. Ta kontakt med din nærmeste butikk dersom du har spørsmål om målforandring av spesifikke ringer.

Gifteringene fra Moments by Pan Jewelry kan bestilles fra størrelse 45 til 75.

HVA KOSTER MÅLFORANDRING AV RING?

Alle ringer som er kjøpt til ordinær pris og er ubrukt har gratis målforandring innen 30 dager. Dersom ringen er kjøpt på kampanje koster målforandring 300 kr. Kontakt din nærmeste butikk for målforandring av øvrige ringer.

ER RINGEN EN GAVE? HVORDAN FINNE RINGSTØRRELSE TIL EN ANNEN

En ring er en nydelig gave å gi til en man er glad i. En ring kan bety så mangt, et tegn på kjærlighet eller en spesiell overraskelse. Det kan være vanskelig å vite hvilken størrelse han eller hun bruker. Vi hjelper deg gjerne med å finne størrelsen som passer. Kjøper du ringen hos oss så har du 30 dagers bytterett og vi kan hjelpe deg med å bytte til riktig størrelse i en av våre butikker. Dersom vi ikke har den riktige størrelsen tilgjengelig så kan de fleste av våre ringer målforandres. Alle ringer som er kjøpt til ordinær pris og er ubrukt har gratis målforandring innen 30 dager. Dersom ringen er kjøpt på kampanje koster målforandring 300 kr.

TIPS til å finne ringstørrelsen til en annen:

  1. Lån en ring som du vet at mottakeren passer.
  2. Mål innvending diameter på denne, les av på tabellen under hvilken ringstørrelse det tilsvarer. Husk at ringstørrelsen på høyre og venstre hånd ofte er forskjellig.

Det er ingen fasit på hva som er normal ringstørrelse, dette varierer veldig fra person til person. Gjennomsnittet på ringstørrelsen til kvinner er 52-54 og 61-63 til herre. Dersom du ikke kan låne en ring fra den du skal gi en ring til så kan vi anbefale deg å kjøpe en ring som er innenfor gjennomsnittet og heller få byttet eller endret størrelse i etterkant dersom ringen ikke passer.

Gi en ring i gave

HVORDAN MÅLE SIN EGEN RINGSTØRRELSE?

Gratulerer med at du skal kjøpe deg en vakker ring! Det kan være vanskelig å vite helt konkret hvilken ringstørrelse som passer helt perfekt, vi hjelper deg gjerne med å finne din ringstørrelse. Vi anbefaler at du måler 2 – 3 ganger for å sikre at målingene blir neste like.

TIPS til å finne egen ringstørrelse:

1. Du kan besøke din nærmeste butikk så kan vi kostnadsfritt hjelpe deg med å finne din ringstørrelse ved bruk av profesjonelt måleutstyr.

2. Finn en ring du allerede har som du vet passer. Mål ringens innvendige diameter. Les av tabellen under hvilken ringstørrelse dert er.

3. Hvis du ikke har en ring som passer perfekt til fingeren du skal ha ny ring til kan du bruke en tråd eller hyssing til å måle omkretsen.

  • Ta tråden rundt fingeren du ønsker ring til.
  • Marker med en tusj der tråden overlapper.
  • Legg tråden inntil en linjal for å se lengden.
  • Husk at tråden ikke må sitte for stramt eller for løst rundt fingeren når du måler. Gjenta prosessen 2 – 3 ganger for å sikre at målingen blir riktig og at du får samme tall hver gang. Når du har funnet målet rundt fingeren ved bruk av tråd kan du lese av på tabellen under for å se hvilken ringstørrelse som passer din finger.

RINGSTØRRELSE OVERSIKT

FANT DU IKKE SVAR PÅ DET DU LURTE PÅ?

Ta kontakt med oss her så hjelper vi deg!